Chat Online Socializare Romania
Chat Online – Socializare – Chat Romania
Aici Gasesti cel mai nou CHAT ONLINE si Chat ROMANIA, intra aici!! vei gasi CHAT Mobil si Chat Romanesc, Intalniri ONLINE sau Chat Trivia Pentru ati delecta timpul!!
Chat Romania Online Mobil Si Web
Chat Romania Socializare Online Mobil Acest Site Online Iti ofera cea mai sigura conectare de pe NET, Site Mobil cu conectare ssl si https, doar aici ai totul securizat!!
Chat Intalniri
Chat Romanesc cu Intalniri Online, aici poti discuta cu zeci de persoane sau iti poti cauta si jumatatea ta, totul fiind total Gratuit!!
Chat Online
Ce Este Socializarea?
Cultivarea relatiilor sociale este importanta pentru sanatate. Oamenii pot fi un bun medicament, iar persoanele sociabile sunt mai sanatoase decat cele singuratice. Relatiile sociale influenteaza sanatatea fizica si psihica atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
Socializarea, un medicament eficient pentru inima
Numeroase studii au asociat izolarea sociala cu riscul crescut de infarct de miocard (IMA) sau de accident vascular cerebal (AVC). De exemplu, un studiu publicat in martie 2018 in publicatia Heart arata ca izolarea sociala a crescut cu 25-32% riscul de deces in randul persoanelor participante la studiu, care au fost urmarite timp de sapte ani. O alta importanta cercetare din 2001 arata ca, dintre adultii cu boala coronariana, cei izolati social au avut un risc de deces prin cauza cardiaca de 2,4 ori mai crescut decat cei care au fost mai sociabili.
De ce e bine sa ne facem prieteni
Persoanele care au multi prieteni sunt mai sanatoase si traiesc mai mult decat cele singuratice. Potrivit studiilor, izolarea sociala poate reprezenta un factor de risc pentru depresie, nevroza, chiar deces. Totodata, lipsa relatiilor sociale a mai fost asociata cu nivele crescute ale markerilor inflamatori, disfunctii endocrine si tulburari autoimune. Nu in ultimul rand, persoanele singure prezinta un risc crescut de declin cognitiv in comparatie cu cele sociabile.
De asemenea, relatiile sociale pot avea efecte indirecte asupra sanatatii prin faptul ca imbunatatesc sanatatea psihica prin reducerea impactul stresului. De exemplu, suportul social pe care il ofera legaturile sociale imbunatatesc dispozitia, iar echilibrul emotional are impact semnificativ asupra starii fizice, reducand riscul de boli severe. Un alt aspect interesant legat de prieteni este faptul ca fericirea si optimismul sunt contagioase. Daca ai prieteni fericiti, iti cresc sansele sa fii fericit si tu. Si mai interesant este ca inversul nu e valabil: sa ai prieteni nefericiti nu inseamna ca iti cresc sasele sa devii si tu nefericit.
de unde provine Socializxarea..
Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discuție”; pronunție [ pron. čet ]) desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise și transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informației, de obicei în Internet. Chatul poate fi realizat ori prin browser, ori cu ajutorul unor programe dedicate cum ar fi Yahoo! Messenger, Skype și altele.
O trăsătură caracteristică a chaturilor este utilizarea masivă a prescurtărilor, pe care un chatter (un participant la chat) le învață repede. De pildă „cu”, citit literă cu literă pe englezește (spelling), se pronunță [si iu] – care corespunde acustic foarte bine și cuvintelor „see you” = „la revedere”, „pa”.
Despre..
Primul sistem de chat online a fost numit Talkomatic, creat de Doug Brown și David R. Woolley în 1973, pe sistemul PLATO de la Universitatea din Illinois. Acesta a oferit mai multe canale, fiecare putând găzdui până la cinci persoane, cu mesaje care apar pe ecranele tuturor utilizatorilor în funcție de caractere. Talkomatic a fost foarte popular printre utilizatorii PLATO la mijlocul anilor 1980. În 2014, Brown și Woolley au lansat o versiune web a Talkomatic. Primul sistem online care folosește comanda reală „chat” a fost creat pentru The Source în 1979 de Tom Walker și Fritz Thane de la Dialcom, Inc. Primul chat transatlantic pe Internet a avut loc între Oulu, Finlanda și Corvallis, Oregon, în februarie 1989.[1]
Primul serviciu de chat online, disponibil pe scară largă pentru public, a fost CompuServe CB Simulator în 1980[2][3], creat de CompuServe executiv Alexander „Sandy” Trevor în Columbus, Ohio.